‘Levend Water’ is een krachtig ritueel waarin oude pijn, wrok, verdriet en andere emoties die je niet (meer) vooruit helpen, vrijgemaakt worden. Het ritueel geeft je een verankerende ervaring, waarin je je vrijmaakt van belemmerende gedachten over mensen, situaties en gebeurtenissen. Zo maak je ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Ruimte om op een andere manier te voelen en te denken over je leven, en hoe je het wilt leven. Dit zorgt voor heling van oude wonden en daardoor voor de mogelijkheid om meer bij jezelf te zijn, verhoging van je vitaliteit en ontwikkeling van je mogelijkheden. Een avond aan én met het water.

Thema’s die regelmatig langskomen zijn:

  • je ‘kleiner’ maken dan nodig;
  • problemen met autoriteit;
  • niet voldoende je grenzen kennen en aangeven, met als gevolg mentale en fysieke ziekteverschijnselen;
  • trauma’s die in de jeugd zijn opgedaan een plek geven en de mechanismen die daaruit voortkomen ombuigen en omvormen naar talent;
  • (vanuit onveilige hechting), overlevingsstrategieën ontwikkeld hebben die nu meer beperkend zijn dan helpend;

Voor meer informatie en data ga je naar: https://www.levendwaterritueel.nl/

Meer informatie
Agenda

Testimonials

Onder de persoonlijke en diepgaande begeleiding van Jawi heb ik deelgenomen aan een door hem ontworpen ceremonie. Dat is een bijzondere ervaring geweest: Jawi heeft grote kennis, neemt je vakkundig en ontspannen bij de hand en weet in korte tijd diep te gaan. Aanrader. En daarnaast is Jawi ook gewoon een fijne vent.

Arjan Vergeer, Auteur Spreker Oprichter at 365DagenSuccesvol.nl

Een sneltrein naar je volwassenheid. Eén sessie bij Jawi heeft me meer gebracht dan vele uren coaching via de rationele weg. Ik voel m’n kracht juist in oude situaties waar ik me voorheen de kleinste ervoer. Dat is geschiedenis. 1000x dank.

David de Kock, Schrijver | Spreker | Oprichter at 365 Dagen Succesvol

“Dit levend water ritueel was voor mij life changing.”

“Denken hoeft niet, voelen des te meer en dat komt vanzelf.”

“Het ritueel is eenvoudig, maar juist daarom heel sterk.”