Een aantal werkvormen die telkens terugkeren tijdens de wandelcoaching van Light Your Life vinden hun oorsprong in de martial arts (vechtkunst).

Tijdens een gevecht heb je te maken met verschillende krachten. De kracht van de ander, van jezelf, van de omstandigheden, enzovoorts. Intern zijn we ook vaak in gevecht of conflict met belemmerende en helpende overtuigingen of krachten. Om deze krachten inzichtelijk en voelbaar te maken, maak ik gebruik van technieken uit de martial arts.

Dat betekent niet dat we een robbertje gaan sparren. We gaan met oefeningen aan de slag gaan die iedereen op zijn eigen niveau kan doen. Je bezit een fysiek en een mentaal centrum, dat zijn jouw persoonlijke krachtplekken. Als uitdagende omstandigheden je uit je centrum brengen ga je wankelen of val je zelfs om!  ​

Door fysiek te ervaren hoe je reageert in situaties die spanning opleveren (gezondheid, relaties, werk en financiën) en te onderzoeken hoe je daarmee om kunt gaan, geef je jezelf een nieuwe ervaring en een anker om op terug te vallen als die krachten in werking treden. Na afloop ontvang je een cadeautje dat je ondersteunt bij het vasthouden van je ervaring.

Particulier: € 100,00 p.p. inclusief btw (minstens 5 personen)
Bedrijven / Teams: € 100,00 p.p. exclusief btw (minstens 5 personen)

Doe je dit jaar mee met het jaarprogramma van 365 dagen succesvol?
Geef je dan op met je cirkel en ontvang een geweldige korting 🙂 

Ik wil graag een afspraak
Contact

Testimonials

De workshop van afgelopen zaterdag OMGAAN MET KR8EN resoneert nog na…. wat een fijne energie ! Mijn eye opener zat m echt om in het contact te blijven… ook als het spannend wordt.  Bedankt voor de veilige sfeer in de groep en de to-the-point coaching van Jawi!

Wat bijzonder dat een simpele beweging zoveel informatie kan geven over (interactie) patronen; fijn om dit met zo’n betrokken groep mensen te mogen ervaren. Jawi zijn heldere manier van coachen en feed back geven, leerde mij in een korte tijd mijn kwetsbare plek te lokaliseren en hier niet van weg te lopen.

Ik denk dat 10 praatsessies niet zo snel dit resultaat hadden kunnen geven; Dankjewel Jawi!!!