Loading...
Coaching2023-11-03T15:06:53+01:00

Light Your Life biedt diverse vormen van coaching aan. Welke vorm op dit moment het beste bij je past is afhankelijk van jouw coachvraag. Zie hieronder de mogelijkheden. Alle vormen vinden plaats in de buitenlucht en in de natuur.

Toptraject 2024

Het Toptraject kenmerkt zich door de systemische benadering. Door je systemische context te (h)erkennen, ontstaat een moeitelozer leven. Ben jij klaar om jouw plek in te nemen?

Systemisch werk met het lichaam

Het lichaam is genadeloos en liefdevol eerlijk en het bezit een enorme intelligentie. Het lichaam neemt de spanningen in ons leven heel zuiver waar en als we ons bewustzijn naar het lichaam brengen kunnen we die spanning zien als informatie. Informatie over onze huidige situatie, wat ons nu triggert, [...]

Kanocoachingsreis Zweden

In mei en september 2023 gaan we weer naar één van de mooiste natuurgebieden in Zweden. Het is een avontuur om met elkaar op pad te gaan, zonder mobiele telefoons, of laptops. De kano is je vervoermiddel, wildkamperen, vuur maken, koken en gesprekken rond het vuur.

Jij in het veld – Online programma

Systemisch werken in de natuur biedt een nog intensere beleving van de oefeningen en opstellingen. Alles in de natuur kan bijdragen aan jouw proces. Door de natuur in te gaan, ben je automatisch in beweging en stap je uit je comfortzone.

Ga naar de bovenkant