Loading...
Coaching2023-07-04T13:24:47+02:00

Light Your Life biedt diverse vormen van coaching aan. Welke vorm op dit moment het beste bij je past is afhankelijk van jouw coachvraag. Zie hieronder de mogelijkheden. Alle vormen vinden plaats in de buitenlucht en in de natuur.

Toptraject 2023

Het Toptraject kenmerkt zich door de systemische benadering. Door je systemische context te (h)erkennen, ontstaat een moeitelozer leven. Ben jij klaar om jouw plek in te nemen?

Buitencoaching – individueel

Coaching bij Light Your Life is een liefdevolle en confronterende vorm van coaching. Je krijgt snel inzicht in thema’s, die je als belemmerend ervaart in je leven. Samen onderzoeken we welke overlevingsmechanismen in je thema’s verscholen zijn. […]

Systemisch werk met het lichaam

Het lichaam is genadeloos en liefdevol eerlijk en het bezit een enorme intelligentie. Het lichaam neemt de spanningen in ons leven heel zuiver waar en als we ons bewustzijn naar het lichaam brengen kunnen we die spanning zien als informatie. Informatie over onze huidige situatie, wat ons nu triggert, [...]

Kanocoachingsreis Zweden

In mei en september 2023 gaan we weer naar één van de mooiste natuurgebieden in Zweden. Het is een avontuur om met elkaar op pad te gaan, zonder mobiele telefoons, of laptops. De kano is je vervoermiddel, wildkamperen, vuur maken, koken en gesprekken rond het vuur.

Ga naar de bovenkant