Jij in het veld

Systemisch werken in de natuur

Jij in het veld

Online cursus over Systemisch werk in de natuur

Persoonlijk leiderschap is het proces van jezelf leren kennen en je intuïtieve vermogen optimaal inzetten. Dit is op zichzelf al een waardevol proces, maar als je als professional werkt met mensen is dit een nog belangrijker thema; jijzelf bent immers het instrument dat je inzet. 

In deze online cursus neemt Jawi Bakker je door middel van systemisch werken in de natuur mee in jouw proces. In de cursus komen veelvoorkomende uitdagingen en vraagstukken die we in het dagelijks leven én in ons werk tegenkomen aan bod.

Systemisch werken in de natuur | eenvoudig & verdiepend

Systemisch werken in de natuur biedt een nog intensere beleving van de oefeningen en opstellingen. Alles in de natuur kan bijdragen aan jouw proces. Of het nu een vogel is die overvliegt of een tak waarover je struikelt, het zal je ondersteunen om stappen te zetten in jouw persoonlijk leiderschap.
Door de natuur in te gaan, ben je automatisch in beweging en stap je uit je comfortzone. Dit zorgt voor ruimte in jezelf en je systeem, waardoor je al met 1-0 voor staat op je oude patronen en ingeslepen bewegingen.

Video afspelen

De cursus ondersteunt je:

  • Ontvankelijk te zijn voor wat je in je lijf voelt/waarneemt en antwoorden te verkrijgen vanuit je onderstroom
  • Te groeien in persoonlijk leiderschap en bewustzijn
  • Inzicht te geven in waar je vandaan komt (terugkijken)
  • Met meer gemak de flow van je leven te vinden (vooruitkijken)
(op de website van uitgeverij het Noorderlicht)

Jij in het veld live!

Als je de online cursus hebt gedaan, of sowieso liever live aan het werk bent in een veilige groep met een coach, kun je ook kiezen voor de live-versie van ‘Jij in het veld’.

Dat is zeker geen kopie van de online cursus.
Ten eerste natuurlijk door het persoonlijk contact met een coach en de groep.
Ten tweede zijn we een hele dag bezig, in de natuur, met oefeningen, context en verbinden.
Ten derde krijg je veel extra informatie over het autonome zenuwstelsel een welke rol dat meespeelt in hoe je het leven ervaart.

Jij in het veld is een verdiepende reis in vijf dagen.

  • Je leert, ontvankelijk te zijn voor wat je in je lijf voelt/waarneemt en antwoorden te verkrijgen vanuit je onderstroom
  • Je leert jezelf beter kennen in je systemische context.
  • Je gaat herkennen waarom je reageert zoals je reageert.
  • Je leert je reacties te erkennen en je leert, met kleine stapjes, hoe je het net even anders kan doen.

Dat ‘net even anders’ heeft vaak grote gevolgen voor hoe je in het leven staat en hoeveel eigenaarschap je kunt nemen. Dit eigenaarschap bepaalt je keuzes en de mate van invloed die je ervaart op je eigen leven. Je leeft meer vanuit je hart dan vanuit je hoofd.

Info voor (aankomend) coaches:

‘Jij in het veld’ vervangt de basistraining van de training Systemisch Werk in de Natuur. Dat is goed nieuws, want in die vijf dagen krijg je veel meer tools die je zelf ook kunt inzetten in je praktijk. Daarnaast ontwikkel je op verdiept niveau kennis en bewustzijn over jezelf in je systemische context en het veld.

Data

Jij in het Veld vindt plaats in het najaar en beslaat 5 vrijdagen:

03 november
10 november
17 november
01 december
08 december

Jouw investering

Jouw investering: €1397,-  (incl. btw)