Jij in het veld

Systemisch werken in de natuur

Jij in het veld

Online cursus over Systemisch werk in de natuur

Persoonlijk leiderschap is het proces van jezelf leren kennen en je intuïtieve vermogen optimaal inzetten. Dit is op zichzelf al een waardevol proces, maar als je als professional werkt met mensen is dit een nog belangrijker thema; jijzelf bent immers het instrument dat je inzet. 

In deze online cursus neemt Jawi Bakker je door middel van systemisch werken in de natuur mee in jouw proces. In de cursus komen veelvoorkomende uitdagingen en vraagstukken die we in het dagelijks leven én in ons werk tegenkomen aan bod.

Systemisch werken in de natuur | eenvoudig & verdiepend

Systemisch werken in de natuur biedt een nog intensere beleving van de oefeningen en opstellingen. Alles in de natuur kan bijdragen aan jouw proces. Of het nu een vogel is die overvliegt of een tak waarover je struikelt, het zal je ondersteunen om stappen te zetten in jouw persoonlijk leiderschap.
Door de natuur in te gaan, ben je automatisch in beweging en stap je uit je comfortzone. Dit zorgt voor ruimte in jezelf en je systeem, waardoor je al met 1-0 voor staat op je oude patronen en ingeslepen bewegingen.

Video afspelen

De cursus ondersteunt je:

  • Ontvankelijk te zijn voor wat je in je lijf voelt/waarneemt en antwoorden te verkrijgen vanuit je onderstroom
  • Te groeien in persoonlijk leiderschap en bewustzijn
  • Inzicht te geven in waar je vandaan komt (terugkijken)
  • Met meer gemak de flow van je leven te vinden (vooruitkijken)
(op de website van uitgeverij het Noorderlicht)