Loading...

Systemisch werk met het lichaam

Het lichaam is genadeloos- en liefdevol eerlijk en het bezit een enorme intelligentie.
Het lichaam neemt de spanningen, in ons leven, heel zuiver waar en als we ons bewustzijn naar het lichaam brengen kunnen we die spanning zien als informatie.
Informatie over onze huidige situatie, wat ons triggert in het moment, maar ook spanning die in het verleden is gevoeld en zich  heeft opgeslagen in delen van het lichaam.

Deze spanning en de situatie/herinneringen/trauma waar die spanning bij hoort wordt vaak niet gezien. Niet herkent en erkent omdat die herinneringen pijnlijk zijn. Deze, pijnlijke, herinneringen doen we grotendeels in onze jeugd op en ontstaan bijvoorbeeld in het gezin van herkomst.

Tijdens ons leven ‘bewonen’ we ons lichaam. Idealiter bezitten we ons lichaam dan ook helemaal. Ons bewustzijn huist dan in al onze ledematen en organen, in al onze cellen.

Helaas komt dit maar zelden voor. Door ervaringen/trauma’s zetten we spanning vast en ‘verlaten’ we gedeeltelijk ons lijf. Daar waar wij niet zijn, in het lichaam, kan spanning en ziekte ontstaan.

Wat gaan we doen?

Tijdens het systemisch werk met het lichaam gaan we op onderzoek uit. We kijken via de informatie die het lichaam geeft naar de symptomen van de spanning of ziekte, naar het systeem van herkomst, andere gebeurtenissen en de verhalen die daar bij horen.

We kijken naar wat gezien wil worden en brengen zo ontspanning in het systeem. Je hoeft niet meer te dragen dan nodig is.

Dit systemisch werk is niet bedoeld om te genezen, te healen of te fixen. Het is geen pilletje om symptomen te bestrijden. Het is een onderzoek naar de bron van spanning, pijn en ziekte. Het verhoogt je bewustzijn en dit kán mentaal en fysiek helend zijn.

Het lichaam is leidend

Het lichaam is leidend, jij bent leidend in deze sessies. Het gaat zover en zo diep als jij wilt en kunt. Zoals met alles bij Light Your Life vinden ook deze sessies in de natuur plaats. We spreken af op een mooie rustige plek en werken in het bos. Voor deze sessies zit jij in een stoeltje en ik zit naast je. Alles werkt mee in de buitenlucht. De omgeving, de dieren die zich laten zien en het weer. Als het regent zitten we onder een grote paraplu, als de zon schijnt in de schaduw van de bomen.

Prijs:
€197,- incl. particulieren
€197,- excl bedrijven
€167,- voor deelnemers 365 dagen succesvol

Ja, ik wil een afspraak!

“Een bijzondere ervaring. Deze vorm van opstellen heeft me veel informatie en inzichten gegeven die ik niet had verwacht. Mijn lichaam heeft iets laten zien dat verstopt zat. Dankbaar!”

2018-09-03T09:49:15+00:00

Aanmelding TopTraject 2019

Geweldig dat je mee gaat doen aan het Toptraject! Laat hieronder je gegevens achter om je inschrijving te voltooien.

Gratis adviesgesprek Top Traject 2019

Als je vragen hebt of graag wil overleggen of het TopTraject wat voor je is, laat dan hieronder je gegevens achter. Je wordt dan gebeld door mij op een tijdstip dat jou uit komt. Het verplicht je tot niets en we zien je bericht graag tegemoet!

Warme groet,
Jawi

Ik wil graag contact en/of een afspraak

Bel of mail voor een afspraak: +31 (0)6- 5196 63 99 lightyourlife@live.nl
of vul dit formulier in:

Buitencoaching individueelSystemisch werk met lichaamVan conflict naar (be)gripOmgaan met kr8chtenAnders

Aanmelding oriënterend gesprek –
Training Systemisch Werk in de Natuur

Ja, ik doe mee met Systemisch werk in de natuur

Aanmelding Training Levend Water Coach

Geweldig dat je mee doet met de training voor Levend Water Coach!
Laat hieronder je gegevens achter om je inschrijving te voltooien.

Aanmelding Training  – Systemisch werk in de natuur

Geweldig dat je mee doet met de training Systemisch werk in de natuur !
Laat hieronder je gegevens achter om je inschrijving te voltooien.

Ja, ik wil als eerste horen over het TopTraject 2019!

TopTraject Introductie middag

Leuk dat je mee doet!

Laat hieronder je gegevens achter:

Ik kom graag op datum *:

Ik ben een deelnemer (geweest) van het jaarprogramma
van 365 Dagen Succesvol *: