Het lichaam is genadeloos en liefdevol eerlijk en het bezit een enorme intelligentie.
Het lichaam neemt de spanningen in ons leven heel zuiver waar en als we ons bewustzijn naar het lichaam brengen kunnen we die spanning zien als informatie.
Informatie over onze huidige situatie, wat ons nu triggert, maar ook spanning die in het verleden is gevoeld en zich  heeft opgeslagen in delen van het lichaam.

Deze spanning en de situatie, herinneringen of trauma waar die spanning bij hoort wordt vaak niet gezien, en niet herkend en erkend, omdat die herinneringen pijnlijk zijn. Deze pijnlijke herinneringen doen we grotendeels in onze jeugd op en ontstaan bijvoorbeeld in het gezin van herkomst.

Tijdens ons leven ‘bewonen’ we ons lichaam. Idealiter bezitten we ons lichaam dan ook helemaal. Ons bewustzijn huist dan in al onze ledematen en organen, in al onze cellen.

Helaas komt dit maar zelden voor. Door ervaringen of trauma’s zetten we spanning vast en ‘verlaten’ we gedeeltelijk ons lijf. Daar waar wij niet zijn, in het lichaam, kan spanning en ziekte ontstaan.

Wat gaan we doen?

Tijdens het systemisch werk met het lichaam gaan we op onderzoek uit. We kijken via de informatie die het lichaam geeft naar de symptomen van de spanning of ziekte, naar het systeem van herkomst, andere gebeurtenissen en de verhalen die daarbij horen.

We kijken naar wat gezien wil worden en brengen zo ontspanning in het systeem. Je hoeft niet meer te dragen dan nodig is.

Dit systemisch werk is niet bedoeld om te genezen, te healen of te fixen. Het is geen pilletje om symptomen te bestrijden. Het is een onderzoek naar de bron van spanning, pijn en ziekte. Het verhoogt je bewustzijn en dit kán mentaal en fysiek helend zijn.

Het lichaam is leidend

Het lichaam is leidend, jij bent leidend in deze sessies. Het gaat zover en zo diep als jij wilt en kunt. Zoals met alles bij Light Your Life vinden ook deze sessies in de natuur plaats. We spreken af op een mooie rustige plek en werken in het bos. Voor deze sessies zit jij in een stoeltje en ik zit naast je. Alles werkt mee in de buitenlucht. De omgeving, de dieren die zich laten zien en het weer. Als het regent zitten we onder een grote paraplu, als de zon schijnt in de schaduw van de bomen.

Prijs:
€227,- inclusief particulieren
€227,- exclusief bedrijven

Neem contact met me op als de prijs een probleem is.

Ja, ik wil een afspraak!

“Een bijzondere ervaring. Deze vorm van opstellen heeft me veel informatie en inzichten gegeven die ik niet had verwacht. Mijn lichaam heeft iets laten zien dat verstopt zat. Dankbaar!”