Coaching bij Light Your Life is een liefdevolle en confronterende vorm van coaching. Je krijgt snel inzicht in thema’s, die je als belemmerend ervaart in je leven. Samen onderzoeken we welke overlevingsmechanismen in je thema’s verscholen zijn.

We gaan terug naar de oorsprong ervan en vormen het om in kracht. De drie elementen van beweging, de natuur en (fysieke) ervaringen komen terug bij buitencoaching. Het wandelen, de omgeving, het jaargetijde, het weer, de planten en dieren helpen mee hierbij.

Buitencoaching

We spreken afhankelijk van jouw vervoersmogelijkheden (auto, trein enz.) een startpunt af. Van daaruit begint de wandeling. Individueel lopen we anderhalf tot twee uur. Wandelcoaching in een kleine groep duurt ongeveer drie uur. Afhankelijk van locatie en weer kan dit iets uitlopen.

Trek goede schoenen aan en kleed je voor de omstandigheden van dat moment. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Een onderdeel van de coaching is accepteren wat er is: dat geldt ook voor de weersomstandigheden.

Neem wat eten en drinken mee om niet ‘flauw’ te worden, als je daar gevoelig voor bent.

Kosten:

Een sessie duurt anderhalf á twee uur

Particulieren € 227,00 per sessie inclusief btw
Bedrijven € 227,00 per sessie exclusief btw

Neem contact met me op als de prijs een probleem is.

Ik wil graag een afspraak
Contact

Testimonials

Ik ben zeer onder de indruk op de manier waarop. Een ogenschijnlijk “groot” probleem, wordt opgedeeld in kleine, te hanteren stukken.

Ninon

Hij heeft de gave om zich goed in te kunnen leven in mensen, en ook door te kunnen dringen tot de essentie van de zaken. Hij helpt je op een zeer prettige manier weer op de juiste koers

Gina

Wandelen met Jawi geeft rust en inzicht in jezelf. Hij laat je dingen uitspreken en erkennen die je zelfs voor jezelf verborgen hebt.

Karen