Loading...

Toptraject 2024

Het Toptraject kenmerkt zich door de systemische benadering. Door je systemische context te (h)erkennen, ontstaat een moeitelozer leven.

Als je het Toptraject doet dan :

 • neem je je plek in met een open hart,
 • sta je bewuster in relaties,
 • neem je verantwoordelijkheid voor jouw eigen stuk,
 • stel je grenzen zonder de verbinding te verliezen,
 • herken je jouw valkuilen en weet hiermee om te gaan.

Meld je nu aan!

2497,- euro exclusief btw

Ja, ik doe mee!
Ja, ik wil een adviesgesprek met Jawi

Resultaten van deelnemers die jou voor gingen:

Van (onbewust) klein maken…

Van (onbewust) klein maken… naar ruimte innemen

Van strijden met wat er is …

Van strijden met wat er is … naar alles hoort erbij

Van alles “selluf” doen….

Van alles “selluf” doen….  naar mogen leunen op een ander en samen doen.

Van vechten…

Van vechten… naar vertrouwen.

Van in mijn hoofd…

Van in mijn hoofd… naar in mijn hart.

Ben jij klaar om jouw plek in te nemen?

 • 10 impactvolle dagen vol ervaringen, oefeningen en inzichten;
 • buiten in de natuur in de omgeving van Arnhem;
 • opnieuw deel uitmaken van een groep en van de kracht en schoonheid van de elementen en de seizoenen;
 • kleine intieme en verbonden groep van ± 20 deelnemers;
 • begeleiding door ervaren coaches onder leiding van Jawi;
 • samen verdiepen in de besloten Facebook-groep;

Meld je nu aan!

2497,- euro exclusief btw

Ja, ik doe mee!
Ja, ik wil een adviesgesprek met Jawi

Wat deelnemers zeggen over het Toptraject:

“Dan heb je een oefening van misschien maar een kwartier met een impact van heb ik jou daar”

“Een goeie mix van diepgang en tegelijk kort en krachtig”

“De oefeningen die we doen, verrassen elke keer”

“Ik wilde graag verder met mijn persoonlijke ontwikkeling, graag buiten en in een kleine groep”

“Bij een groot programma heb ik de mogelijkheid me te verstoppen en dat wilde ik niet”

Wat krijg je?

10 dagen vol ervaringen

Tijdens de 10 dagen ga je een laagje dieper in jezelf te kijken. Door middel van (systemische) oefeningen, vragen en ervaringen stap jij naar een hoger plan. Door het ritme van de dagen, het vertragen en de buitenlucht, neem je écht tijd voor jezelf en kom je tot nieuwe inzichten.

Kleine groep van max 20 deelnemers

Elke groep bestaat uit max 20 deelnemers. Je kent elkaar goed en maakt samen veel mee. Ondanks de enorme variatie aan persoonlijkheden in een groep is er begrip en steun voor elkaar. Bij het Toptraject is er persoonlijke aandacht in combinatie met een helpende groepsdynamiek.

Ervaren coaches per groep

Op elke groep werken we met ervaren coaches. Deze coaches kennen het Jaarprogramma van 365 Dagen Succesvol én het Toptraject. Jawi neemt het voortouw bij het leiden van de dag. Minstens zo belangrijk is de aanwezigheid van de extra coaches die jou zo optimaal mogelijk ondersteunen dit jaar. Je kunt bij deze coaches ook individuele coaching aanvragen voor een speciaal tarief.

Besloten Facebook-groep

Voor elke groep is er een eigen Facebook-pagina onder het toeziend oog van jouw coaches. Hierin stel je je vragen over het Toptraject en jouw ontwikkeling. Jij deelt wat je bezig houdt en wij zijn er om je hier zo effectief mogelijk in te ondersteunen.

Online verdieping

Tussen de Toptrajectdagen door krijg je één keer per maand een verdieping over het thema van de voorafgaande dag. Dit zorgt ervoor dat je ook tussen de live-dagen door contact houdt met de materie en de groep.

Ritme

Elke maand treffen we elkaar op een mooie plek in de natuur. Het Toptraject heeft een ritme. Aansluiten op het ritme van de natuur is ‘to re-member’. Opnieuw deel uitmaken van een groep, en van de kracht en schoonheid van de elementen en de seizoenen.

Waar?

We werken letterlijk in de zuurstofrijke buitenlucht in de omgeving van Arnhem. Het bos, de hei en het water zorgen ervoor dat je je makkelijker opent voor jezelf, de omgeving en de andere deelnemers.

Je maakt een jaar lang de seizoenen in hun volle glorie mee. Soms is het koud, soms is het nat, soms is het heet en soms is het weldadig zacht. Precies goed. En  alles hoort erbij.

In principe werken we altijd buiten. Bij hoge uitzondering zoals een hele dag hevige regenval of bij onweer wijken we uit naar een binnenlocatie. Dus bereid je voor met goede kleding, passend bij het weer. Er bestaat geen slecht weer, wel slechte kleding 😉

Dagthema’s

Dag 1: ‘Waar mag dit jaar over gaan?’
Waar mag jouw focus naar toe om je plek in te nemen? Door oefeningen naar informatie.

Dag 2: ‘Overtuigingen en valkuilen’
Wat houd jou klein? Belemmerende overtuigingen: waar en hoe zijn ze ontstaan? Effectief ombuigen naar ondersteunende overtuigingen. Via nog meer bewustzijn naar actie.

Dag 3: ‘Jouw kompas’
Leef je naar je eigen waarden? Maak kennis met je saboteur én glimlach. Je (kern)waarden kennen is één, naar je waarden leven is twee. We onderzoeken welke saboteur er tussen jou en jouw kernwaarden staat, zodat je jezelf ruimte geeft.

Dag 4: ‘Flow’
Hoe vitaal voel je je? De energiestromen van ontvangen, ermee zijn, en delen. Flow is van toepassing op je fysieke en mentale gezondheid, je relaties, je werksituatie en hoe je jouw financiële situatie ervaart.

Dag 5: Dinsdag 16 mei ‘Levend Waterritueel’ avondprogramma

Dag 6: ‘Opstellingen’
Waar kom je vandaan? We doen gericht onderzoek van het systeem van herkomst en welke invloed dat systeem op je heeft. We kijken naar verstrikking en hoe je hier mee om kan gaan.

Dag 7: ‘Maak kennis met je innerlijk kind’
Wat zijn jouw ‘blauwe plekken’? We onderzoeken uit welke ervaringen jouw (overlevings)mechanismen voortkomen. Een dag over hechting en de invloed hiervan op al je relaties. Wat is er gebeurd, waar heb je jezelf verlaten. Een dag over het erkennen en uitspreken van jouw onderliggende behoeftes.

Dag 8: ‘Jouw reden van bestaan
Wanneer voel je vervulling? Als hoofd, hart en buik op één lijn zijn, dan wordt jouw eigen pad zichtbaar.

Dag 9: ‘Gebonden en Verbonden
Welke mensen staan letterlijk en figuurlijk om je heen? Wie maken je groter en wie niet? Hoe breng je kwaliteit aan op je sociale kaart?

Dag 10: ‘Neem je plek in’
Kun jij je plek aannemen? Volg je je eigen pad, wees eigen-en-wijs en vier het leven!

Data 2024

In 2024 is er 1 groep op vrijdagen van 10 tot ±16 uur. .

Start op vrijdag 24 maart

22 maart – Dag 1: ‘Waar mag dit jaar over gaan?’
19 april – Dag 2: ‘Overtuigingen en valkuilen’
17 mei – Dag 3: ‘Levend Waterritueel’  (vrijdag avondprogramma)
14 juni – Dag 4: ‘Jouw Loyal Soldier’
05 juli – Dag 5: ‘Flow’
06 september – Dag 6: ‘Opstellingen’
04 oktober – Dag 7: ‘Relaties en wat er tussen kan staan’
01 november – Dag 8: ‘Verlangen van de Ziel’
29 november – Dag 9: ‘Gebonden en Verbonden’
20 december – Dag 10: ‘Neem je plek in’

Veelgestelde vragen

Is dit Toptraject echt iets voor mij?
Als je je graag verder verdiept in jouw persoonlijke ontwikkeling, liefdevol uitgedaagd wil worden en graag in de buitenlucht en natuur bent, dan is het Toptraject zeker iets voor jou. Houdt iets je tegen? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Is het echt altijd buiten?
Ja, in principe wel. Bij hoge uitzondering, zoals een hele dag hevige regenval of bij onweer, wijken we uit naar een binnenlocatie. Dus zorg voor jezelf met goede kleding passend bij het weer. Er bestaat geen slecht weer, wel slechte kleding

Gaan we écht het water in?
Wie is hier de baas ??

Ik kan één van de dagen niet. Kan ik die dag mee doen met een andere groep? 
Nee, helaas. De verbinding tussen de groep is essentieel. Je kan er wel voor kiezen om tegen een gereduceerd tarief de gemiste dag in te halen bij één van de Toptraject-coaches.

Is het jaarprogramma te combineren met het Toptraject? 
Ja, dat kan. Het zijn wel 2 losstaande programma’s, ieder met een eigen investering. Qua data overlappen de programma’s niet.

Zijn de locaties ook met OV bereikbaar?
De locaties liggen in de omgeving van Arnhem. Een aantal locaties zijn heel goed bereikbaar met het OV, andere wat minder. Een goede optie is om een OV-fiets te pakken op het station. Dan fiets je in 10 à 20 minuten naar de locatie. Daarnaast kan je in de Facebook-groep ook met de andere deelnemers afspreken om samen met de auto te reizen.

Ik heb het jaarprogramma van 365 Dagen Succesvol niet gedaan. Kan ik dan toch mee doen?
Ja, dat kan! Je kan ter voorbereiding op het Toptraject een verkort traject volgen bij één van de coaches, zodat je bekend raakt met de terminologie. Je krijgt dan de basis mee en zo vind je gemakkelijk aansluiting bij de groep.
Onderwerpen die tijdens dit voortraject ter sprake komen, zijn o.a. Systemisch Werk, Belemmerende overtuigingen, Kernwaarden, Overvloed.
Wil je meer informatie hierover? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Kan ik in termijnen betalen? 
Ja, dat is mogelijk. Je kan tijdens het adviesgesprek je wensen hierover bespreken.

Eva schrijft over haar beleving met het TopTraject:

Dag 10: Samen groeien

By |23 februari 2020|

Op deze tiende en dus laatste dag van het Toptraject, komt onze transformatie terug in de oefeningen die we doen. We delen, we stellen op, we huggen, en daarbij gaan we nóg een laagje dieper. Verbinding 2.0. We onderzoeken wat ons in de weg staat, onze valkuilen en ons doorzetsysteem, en wie er kleiner wordt als wij groter worden. Het is bekende materie, maar [...]

Dag 9: Verbinden vanuit vrijheid

By |9 februari 2020|

Ben je gebonden of verbonden? Op gebonden zijn kun je reageren met mokken of wrokken, zoals Jawi het noemt. Geen van beide helpt je verder, het is verzet en strijd. Je bent pas vrij als je de ander of de situatie kunt accepteren. Dan kun je je ermee verbinden in plaats van eraan gebonden zijn. Je vanuit vrijheid kunnen verbinden, draagt bij aan het [...]

Dag 8: Alles mag er zijn

By |9 oktober 2019|

Terwijl de regen op de tarp tikt, vraagt Jawi naar ons jaarthema. Dit thema kan ons informatie geven over het onderwerp van vandaag: missie! Of - en dat spreekt mij meer aan - vervulling, zingeving. Ik vertel dat ik dit jaar een soort hoofd- en sub-thema heb, wat het voor mij inhoudt en wat het me tot nu toe heeft gebracht. Het klinkt als [...]

2024-03-12T20:17:42+01:00
Ga naar de bovenkant